ΦόρουμΦόρουμ  ΗμερολόγιοΗμερολόγιο  Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Μοιραστείτε | 
 

 Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Σαβ 3 Μάης 2014 - 11:24

και εκλογές..... και... αντε βγαλε ακρη ποιος συμετεχει μετά τα προχτεσινά....

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ & ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Σύμφωνα με το άρθρο 7 § 4 του Καταστατικού της ΟΜΑΕ, καλούνται τα Σωματεία / Μέλη της ΟΜΑΕ σε Τακτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00, στην αίθουσα “TEMPLAR’S” του ξενοδοχείου Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα 11743)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Υποβολή και έγκριση των πεπραγμένων και του ισολογισμού 2013
2. Έγκριση των υπό ένταξη Σωματείων στην ΟΜΑΕ
3. Έγκριση του ΕΑΚ και των Γενικών Κανονισμών 2014
4. Έγκριση αλλαγής έδρας της ΟΜΑΕ
5. Ενημέρωση για την πορεία της ΟΜΑΕ και τις εξελίξεις
6. Παρουσίαση Υποψηφίων
7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
8. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 § 7 για τη συγκρότηση απαρτίας, πρέπει να παρευρίσκεται στη Γενική Συνέλευση το ένα δεύτερο ( ½ ) συν ένας τουλάχιστον από το σύνολο των αντιπροσώπων των Σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου.
Εάν δεν διαπιστωθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 16:00 στον ίδιο χώρο και θα υπάρξει απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των Σωματείων/ Μελών που παρίστανται με δικαίωμα ψήφου.
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καταστατικού της ΟΜΑΕ, για την Εκπροσώπηση στη Γενική Συνέλευση της ΟΜΑΕ προβλέπονται τα ακόλουθα:
1. Στις Γενικές Συνελεύσεις της ΟΜΑΕ μετέχουν όλα τα Σωματεία / Μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου και είναι ταμειακώς εντάξει. Σύμφωνα με το άρθρο 3 § 4 του καταστατικού, τα σωματεία αποκτούν δικαίωμα ψήφου αυτοδικαίως μετά τη συμπλήρωση χρονικού διαστήματος ενός έτους από την εγγραφή τους. Το δικαίωμα ψήφου ασκείται εφόσον το σωματείο έχει οργανώσει ή συμμετάσχει σε επίσημες διοργανώσεις τουλάχιστον της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Τα σωματεία θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της ΟΜΑΕ προκειμένου να τακτοποιήσουν όλες τις οφειλές τους που αφορούν το χρονικό διάστημα από ιδρύσεως ΟΜΑΕ μέχρι και 31.12.13.
2. Κάθε Σωματείο/Μέλος της ΟΜΑΕ εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με ένα (1) αντιπρόσωπο και τον αναπληρωτή του, οι οποίοι πρέπει να είναι μέλη του Σωματείου που εκπροσωπούν, με δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στα όργανα του Σωματείου του. Κάθε Σωματείο/μέλος έχει μία ψήφο και κάθε αντιπρόσωπος έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί μόνο ένα σωματείο.
Το δικαίωμα ψήφου το ασκεί ο τακτικός αντιπρόσωπος και σε περίπτωση κωλύματός του ο αναπληρωτής του.
3. Τα σωματεία υποχρεούνται να γνωστοποιήσουν εγγράφως στην ΟΜΑΕ τους αντιπροσώπους τους, τακτικούς και αναπληρωματικούς, καθώς επίσης και τους υποψηφίους για τα αξιώματα του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής έως την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και ώρα 15.00 (πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη της Γ.Σ.) καταθέτοντας σχετικό απόσπασμα πρακτικού Δ.Σ., υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του Σωματείου και με σφραγίδα του σωματείου. Σε περίπτωση αδυναμίας μόνο ως προς την γνωστοποίηση των υποψηφίων μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, μπορούν να τους δηλώσουν το αργότερο έως 21 Μαΐου 2014.
Σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού, για τις υποψηφιότητες των αρχαιρεσιών της ΟΜΑΕ, προβλέπονται τα ακόλουθα:
4. Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του ΔΣ της ΟΜΑΕ πρέπει να είναι και αντιπρόσωποι του σωματείου/μέλους της με δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ. Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τόσον ο τακτικός όσον και ο αναπληρωματικός αντιπρόσωπος των Σωματείων. Κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς τους δηλώνουν ότι είναι μέλη σωματείου μέλους της ΟΜΑΕ, γεγονός που βεβαιώνεται από το σωματείο στη δύναμη του οποίου ανήκει ο υποψήφιος.
5. Οι υποψήφιοι καταθέτουν με την υποψηφιότητά τους δήλωση του Ν.1599/86, θεωρημένης της υπογραφής τους από αρμόδια αρχή (ΑΤ ή ΚΕΠ) ότι δεν συντρέχει στο πρόσωπό τους κανένα από τα κωλύματα που προβλέπει ο Ν. 2725/99 άρθρα 3,4 και 12.
6. Βάσει των υποβληθέντων υποψηφιοτήτων, το ΔΣ της ΟΜΑΕ καταρτίζει ενιαίο ψηφοδέλτιο κατά αλφαβητική σειρά των υποψηφίων, ξεχωριστά για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
7. Κατά τη διενέργεια των αρχαιρεσιών της ΟΜΑΕ, επιβάλλεται η αυτοπρόσωπη παρουσία των εκπροσώπων της, απαγορευμένης της δια της πληρεξουσίου συμμετοχής.
8. Τα πρωτότυπα έγγραφα που πρέπει να κατατεθούν στην ΟΜΑΕ και αφορούν είτε τον εκπρόσωπο με τον αναπληρωτή του είτε την υποψηφιότητα για τις αρχαιρεσίες πρέπει να έχουν αποσταλεί και παραληφθεί (μέσω ΕΛΤΑ, courier ή ιδιοχείρως) μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρονται κατά περίπτωση παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση τόσον η αποστολή όσον και η παραλαβή θα πρέπει να γνωστοποιείται τηλεφωνικώς ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) άμεσα από τους ενδιαφερόμενους.
9. Όσοι δικαιούνται να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση κατά την προσέλευσή τους πρέπει να είναι εφοδιασμένοι απαραιτήτως με την αστυνομική τους ταυτότητα.
10. Σε περίπτωση που κάποιο σωματείο/μέλος της ΟΜΑΕ έχει οιανδήποτε ένσταση για τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, οφείλει να το γνωστοποιήσει στη Γραμματεία με αποστολή email στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] για την ενημέρωση της Διοίκησης, μέχρι την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014.

Μετά τιμής,
Ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ
Εμμανουήλ Χαλιβελάκης

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Σαβ 3 Μάης 2014 - 16:46

και η ανακοινωση - για λογους που δε γνωριζω αν και υποθετω - κατεβηκε μια μερα μετα που αναρτηθηκε...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Σαβ 3 Μάης 2014 - 18:47

Και ξανα - ανεβηκε......

Δείγμα του τι "υπογεια ρευματα" υπαρχουν στην Ομοσπονδια...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Γιάννης Αθανασίου

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1609
Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Τετ 14 Μάης 2014 - 23:58

.
Ένα πολύ κατατοπιστικό άρθρο, που γράφτηκε για τα ιστορικά αυτοκίνητα, αλλά έχει ισχύ για όλους μας...

Auto Classics & Supercars έγραψε:

*Περίπτωση 5) Η εξουσία μιας "Αρχής" σαν την Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, την ΕΛΠΑ αλλά και -ιδίως και ειδικά- την ΟΜΑΕ, επεκτείνεται και στον τομέα των αγωνιστικών εκδηλώσεων. Σύμφωνα με το άρθρο 49 του Κ.Ο.Κ., δικαίωμα αδειοδότησης αγώνων και εκδηλώσεων που γίνονται σε κλειστές διαδρομές (πίστες)  και σε ανοιχτούς αλλά και κλειστούς σε κυκλοφορία δημόσιους δρόμους, έχουν "οι επίσημοι εκπρόσωποι στη χώρα μας των Διεθνών Ομοσπονδιών Αυτοκινήτου και Παλαιού Αυτοκινήτου F.I.A. και F.IV.A", δηλαδή η ΕΛΠA και η Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ. Απο τις αρχές του 2013, το Κράτος (Γ.Γ. Αθλητισμού) αναγνώρισε επίσημα την ΟΜΑΕ (συνένωση της ΟΜΑΕ και της ΕΛΟΑΑΜ) σαν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ φορέα υπεύθυνο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλαδα. Και ο Αθλητικός Νόμος ορίζει σαφώς ότι για κάθε άθλημα υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ Ομοσπονδία. Αρα εδώ έχουμε το εξής απίθανο και σουρεαλιστικό: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Επίσημα αναγνωρισμένη  "Κρατική" Αρχή για τους αγώνες αυτοκινήτου, σύμφωνα με έναν άλλο νόμο (τον Κ.Ο.Κ.) δεν μπορει να αδειοδοτήσει τους αγώνες για τους οποίους είναι -και θα είναι για πάντα- η μόνη υπεύθυνη!!!!!(Ε;Τι; Που;Πως;Ποιός; ). Αυτό προς το παρόν "ξεπερνιέται" με την αδειοδότηση των αγώνων της έχουσας ΚΡΑΤΙΚΗ υπόσταση ΟΜΑΕ μέσω της επίσης Κρατικής Περιφέρειας, η οποία ενημερώνει τις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις. Είναι όμως σαφές ότι ΠΟΤΕ δεν θα αναγνωριστεί απο το Κράτος άλλη Ομοσπονδία Αγωνιστικού Αυτοκινήτου, πάντα σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο όπως προαναφέραμε. Τι λέει λοιπόν η λογική; Οτι η ΟΜΑΕ έχει κάνει προς την Πολιτεία, τα αρμόδια Υπουργεία και την Κυβέρνηση, τις απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή του Αρθρου 49, ώστε να περιέλθει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σ' αυτήν το δικαίωμα έγκρισης και αδειοδότησης ΚΑΘΕ αγωνιστικής εν γένει εκδήλωσης που αφορά αυτοκίνητα. Και "αγωνιστική εκδήλωση", ως γνωστόν, θεωρείται και η regularity και όχι μόνο η sporting. (Σ' αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε, αν και είναι γνωστό στους περισσότερους, ότι άλλο είναι η "νόμιμη" Ομοσπονδία, κι άλλο η Αναγνωρισμένη απο το Κράτος ως έχουσα Αθλητική εξουσία. Στη πρώτη περίπτωση, "Ομοσπονδία" είναι η ένωση μερικών λεσχών οποιουδήποτε χομπίστικου αντικειμένου, ή και Σωματείων επαγγελματικού (συνδικαλιστικού) χαρακτήρα. Στη δεύτερη, η ΑΘΛΗΤΙΚΗ Ομοσπονδία έχει αυστηρή υποχρέωση να τηρεί και να ακολουθεί τον Αθλητικό νόμο. Αλλο Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ λοιπόν και άλλο Ο.Μ.Α.Ε. Η πρώτη αποτελείται απο χομπίστες (και μπορούν να δημιουργηθούν άλλες 10 παρόμοιες Ομοσπονδίες, όπως π.χ. προυπήρχε η Ε.Ο.Ο.Ε.), ενώ η δεύτερη ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ και παρακολουθείται απο το Υφ. Αθλητισμού μέσω της Γ.Γ.Α. έχοντας με τη σειρά της το αποκλειστικό προνόμιο και την ευθύνη της διοργάνωσης και διοίκησης ΟΛΩΝ των μορφών και κατηγοριών μηχανοκίνητου αθλητισμού).
Η πιθανότητα αλλαγής ΚΑΙ του άρθρου 49, όπως προσπαθούν πολλοί απο το 1980 ( ζητούσαν τότε κατάργηση του 75/75, όπως ονομαζόταν ο νόμος που το καθιέρωσε, εγκαθιδρύοντας την παντοδυναμία της ΕΛΠΑ για τα επόμενα 40 χρόνια σχεδόν!), θα στερήσει την ηγεσία του Σπορ Αγώνων Regularity εντός Ελλάδος απο την Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ (και την ΕΛΠΑ φυσικά), η οποία θα έχει πλέον μόνο το -επίσης παραχωρηθέν απο το Κράτος- προνόμιο έκδοσης Ιστορικών πινακίδων. Αυτό λοιπόν εξηγεί μέχρι ενός σημείου το γιατί συμπεριφέρεται "αυταρχικά και νευρικά" μαζί: Προσπαθεί και να "θυμίσει" στους πάντες ότι είναι "δική της υπόθεση" το θέμα των πινακίδων, και ταυτόχρονα να τις "προστατεύσει" απο την κακή χρήση για να είναι εντάξει απέναντι στο Κράτος. Κατανοητόν βέβαια μέχρι εδώ, όμως τόσο οι χρονοβόρες  διαδικασίες...τηλεειδοποίησης(!) όσο και οι "φοβέρες", πάλι προς τον κόσμο, τον ιδιώτη-κάτοχο ιστορικού αυτοκινήτου απευθύνονται! Και αν γινόταν ένα απλό γκάλοπ σ' αυτόν τον κόσμο με μόνο ερώτημα το αν θέλει τρείς διαφορετικούς ιδιωτικούς φορείς να του δίνουν πινακίδες με αυστηρούς όρους και ουσιαστική απαγόρευση κυκλοφορίας, ή αν θα προτιμούσε να είναι κρατικές με ένα σταθερό ετήσιο παράβολο και ελεύθερη κυκλοφορία, ποιό νομίζετε ότι θα ήταν το αποτέλεσμα;;;
Αυτά τα...ολίγα σαν τροφή σκέψης. Συνδυάστε τα, συνθέστε τα, και θα έχετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Εξ' άλλου, Κυριακή-κοντή γιορτή: Σύντομα οι-προς συζήτηση-αναθεωρήσεις του Κ.Ο.Κ. θα γίνουν γνωστές, και τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν, συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους! Δ.Π.


Υ.Γ. Λέμε, επίσης σε όλους, με κάθε ευκαιρία, ότι από τις αρχές του 2013 και μετά, το μέλλον του Σπορ μπορεί να το δει κανείς μόνο μέσα απο την ΟΜΑΕ. Αποκλείεται εντελώς να επανέλθει σε πρωτοβάθμια σωματεία (όπως ήταν η ΕΛΠΑ), και δεν υπάρχει πλέον απολύτως καμμία περίπτωση να απωλέσουν οι αγώνες αυτοκινήτου και η Ομοσπονδία τους την Κρατική υπόσταση σαν Αθλημα. Μπορεί να εκπέσουν οι διοικήσεις, ή να τσακώνονται, να διαφωνούν, να χωρίζονται σε παρατάξεις, να παραιτούνται και να μπαίνει πυροσβεστικά στη μέση η Γ.Γ.Α. για να ορίζει προσωρινά Δ.Σ., αλλά οι αγώνες αυτοκινήτου εντός Ελληνικής Επικράτειας είναι και θα είναι θέμα της ΟΜΑΕ. Η εκπροσώπηση των Διεθνών Ομοσπονδιών FIA και FIVA δεν έχει καμμία αξία εντός συνόρων, παρά μόνο για αγώνες του εξωτερικού όπως και διεθνείς. Και βλέπουμε, ότι και τα δύο Ράλλυ Ακρόπολις, σύγχρονο και Ιστορικό, γίνονται κανονικά, ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΕ. Αυτά δεν τα γράφουμε φυσικά επειδή είμαστε "υπέρ της ΟΜΑΕ", αλλά για να αντιληφθούν οι πάντες το πως έχει η κατάσταση και να σταματήσουν να κάνουν σχέδια για "παράλληλους αγώνες" επειδή τάχα τα ιστορικά αυτοκίνητα "είναι κάτι άλλο". Δεν είναι, όχι σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο τουλάχιστον, και παρακαλούμε μην θεωρείτε ότι γινόμαστε δυσάρεστοι επειδή περιγράφουμε την πραγματικότητα. Οσο περισσότεροι (και πιο γρήγορα) την ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ και την συνειδητοποιήσουν τόσο το καλύτερο, και αυτό ισχύει και για τους κατόχους ιστορικών οχημάτων και φυσικά για όλους όσοι ξοδεύουν τον χρόνο και το χρήμα τους δημιουργώντας απο αγάπη Λέσχες Ιστορικών και διοργανώνοντας όμορφες εκδηλώσεις.Ολόκληρο το άρθρο εδώ

._
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Δευ 19 Μάης 2014 - 21:47

Ανακοινώθηκαν τα Σωματεία με δικαίωμα ψήφου

Ανακοινώνονται τα Αθλητικά Σωματεία/μέλη της ΟΜΑΕ τα οποία βάσει καταστατικού ( άρθρο 3, §4β ) πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
dagioΑριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 12/12/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Παρ 13 Ιουν 2014 - 19:37

Ας βγουν στην ΟΜΑΕ άτομα που να είναι από το χώρο του 4χ4
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Παρ 13 Ιουν 2014 - 22:25

Τα οποια ειναι?????
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JOHNVORΑριθμός μηνυμάτων : 121
Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Κυρ 15 Ιουν 2014 - 10:23

fokion έγραψε:
Τα οποια ειναι?????
νομιζω πως πενταρας και ραυτοπουλος ειναι απο το χωρο του 4χ4 !!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Γιάννης Αθανασίου

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1609
Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Δευ 16 Ιουν 2014 - 13:39

.
Δυστυχώς από τα 18 (δεκαοχτώ) μέλη της ΟΜΑΕ που έχουν σχέση με το 4Χ4, ΜΟΝΟ τα 6 (έξη) δήλωσαν αντιπροσώπους και θα παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση με δικαίωμα ψήφου:

Ναύπλιο 4Χ4
Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Μεσογαίας
Σκάρτα 100 (Πάτρα)
Off Road Team
Αγωνιστική Ομάδα Εύβοιας 4Χ4
Ιχνηλάτης

με 2 (δύο) υποψήφιους
Χριστόδουλος Πενταράς από το Ναύπλιο
Βασίλης Ραυτόπουλος από την Πάτρα

με 6 (έξη) σίγουρους (?) ψήφους από τους 44 (σαραντατέσσερις) πιθανούς, τί να περιμένεις; Θέση στο Δ.Σ.; Πολύ δύσκολα... δυστυχώς. Αλλά το θέλαμε, με την αποχή μας, και το πάθαμε!!!

._


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Γιάννης Αθανασίου στις Τρι 17 Ιουν 2014 - 3:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Δευ 16 Ιουν 2014 - 14:58

Απο την αλλη.... σε αυτους τους οικονομικά χαλεπους καιρους που να κατεβει και ο αλλος.... εστω και μονο τα καυσιμα και τα διοδια πες οτι οδηγαει νυχτα οποτε χωρις ΚΑΙ εξοδα για διανυκτερευση.....

Βλεπεις, αν δεν κανω λαθος η ομοσπονδια δε δεχεται τις εξουσιοδοτησεις.... ουτε βεβαια σκεφτηκε ποτέ κανεις ΣΗΜΕΡΑ την εποχη του skype και αλλων παρομοιων εφαρμογων ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ειναι καποιος "σωματικά παρον".....

Φαινεται η Ομοσπονδια "εξαντλησε" στη προηγουμενη ΓΣ ολη της την "προθεση για τεχνολογια" στο πως θα... "εισπρατει" και οχι στο πως θα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ......

( Να μια "προγραμματική δηλωση" για οποιον ενδιαφερεται.....)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Δευ 16 Ιουν 2014 - 21:39

ως ανερτηθει προ λεπτών απο τον Κο Τσαδαρη στο fb

τα αποτελέσματα:


Οι 11 εκλεγμένοι για το ΔΣ της ΟΜΑΕ
Πασαλής Νίκος 29
Mιχελακάκης Δημήτρης 27
Xαλιβελάκης Μανώλης 26
Mεσημέρης Γιάννης 22
Kεφαλληνός 21
Σιδέρης Πάνος 21
Bερούτης Δημήτρης 20
Γιαννόπουλος 20
Παπασταθόπουλος Νίκος 19
Kαρκάνης 17
Παρταλιός Αντώνης 17

Αναπληρωματικοί
Μανώλης Νίκος 17
Σωτηρόπουλος
Αθανασίου Τάσος
Ζάχου
Λαμπρόπουλος Λάμπρος

Από τους 4Χ4
Πενταράς 14
Ραυτοπουλος 9

._
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Γιάννης Αθανασίου

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1609
Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Τρι 17 Ιουν 2014 - 11:55

.
Τι σημαίνει άραγε το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΟΜΑΕ το 2014; Οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν είναι ότι έχουμε μία αλλαγή ισορροπιών στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, με την μέχρι χθες διοίκηση να παραμένει ισχυρή στα άτομα, αλλά να χάνει ουσιαστικά την πλειοψηφία στο ΔΣ.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι δίνεται ευκαιρία σε καινούρια άτομα, χωρίς όμως να αμφισβητούνται κατά βάση τα άτομα που άσκησαν τη διοίκηση μέχρι σήμερα, όσα την άσκησαν και όχι όσα απλά κατέλαβαν μία θέση.

Ας μη μπούμε ακόμη σε ονόματα, αλλά ας δούμε τι μπορεί, αρχικά, να σημαίνει όλη η διαδικασία στις 16/6 και το αποτέλεσμα.
 
Τα θετικά:


  1. Η μέχρι σήμερα και επι τέσσερα χρόνια Επιτροπή 4Χ4, που κόστισε πολλά στο χώρο των αγώνων μας, απομακρύνεται ουσιαστικά από το προσκήνιο. Έτσι απομακρύνονται και όλες οι παρενέργειες των παράλογων ενεργειών, των κατευθυνόμενων αποφάσεων και των ζημιών, που προσπαθούσε με δυσκολία να διορθώσει η διοίκηση.

  2. Οι όποιες αλλαγές στο καταστατικό, που συζητήθηκαν στις 16/6, και η εφαρμογή του νόμου, επιβάλει οι προκηρύξεις και η οριστικοποίηση των γενικών κανονισμών των αγώνων να γίνεται πριν τον καινούριο χρόνο κάθε φορά, οπότε θα αποφύγουμε καταστάσεις όπως η φετινή, όπου έχουν γίνει 4 αγώνες χωρίς προκήρυξη και γενικό κανονισμό.

  3. Θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί η ΟΜΑΕ, ανενεργή για δύο σχεδόν μήνες, και ίσως να αντιμετωπιστούν με τον κατάλληλο εναγκαλισμό οι «αγώνες – εκδρομές» και οι «φυγές στο εξωτερικό» που τείνουν να γίνουν θεσμός στο χώρο μας.

  4. Η αρχική αξιολόγηση των θεσμών θα ξεκινήσει από μηδενική βάση, με αποτέλεσμα, ελπίζω, να μετρήσουν πιο αντικειμενικά κριτήρια από την παρουσία στους διαδρόμους της ΟΜΑΕ.

  5. Ο χώρος του 4Χ4, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πάντα διακριτικά, έκανε αισθητή την παρουσία του στην Γενική Συνέλευση, θέτοντας βάσεις για μια πιο δυναμική παρουσία στο μέλλον στην ΟΜΑΕ.


 
Τα αρνητικά


  1. Η παρουσία των λεσχών που έχουν σχέση με το 4Χ4 στις εκλογές ήταν πενιχρή, μόλις 6 από τις 18, με αποτέλεσμα οι δύο (τρειςWink υποψήφιοι να μην εκλεγούν. Βέβαια η παρουσία του Πάνου Σιδέρη στο Δ.Σ. είναι σημαντική, αλλά όχι όσο θα έπρεπε, μια και ασχολείται και με άλλους αγώνες. Να θυμίσουμε ότι στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν μόνο οι Ναύπλιο 4Χ4, Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου-Μοτοσικλέτας Μεσογαίας, Σκάρτα 100 (Πάτρα), Off Road Team, Αγωνιστική Ομάδα Εύβοιας 4Χ4 και ο Ιχνηλάτης.

  2. Η καινούρια διοίκηση θα πρέπει να ενημερωθεί για τις ιδιαιτερότητες του χώρου. Κάτι τέτοιο δε θα είναι εύκολο, μια και δε είναι γνωστό ΠΟΙΟΙ θα κάνουν αυτή την ενημέρωση, άρα και ΠΩΣ θα παρουσιάσουν τα πράγματα.

  3. Μία ιστορική λέσχη του χώρου, η Εκάλη 4Χ4, έλαμψε με την απουσία της από τις εκλογές. Αντίθετα ιδρυτικά της μέλη ήρθαν να εκπροσωπήσουν έναν νέο φορέα, που δεν κατάφερε μάλιστα να πάρει το ΟΚ της ΟΜΑΕ, μην έχοντας καταθέσει ακόμη τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η συμπεριφορά μάλιστα των μελών αυτών, σε σχέση με τη δυνατότητα να παρευρίσκονται στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ένταξη της λέσχης τους, ήταν απαράδεκτη. Κλήθηκαν πολλές φορές να αποχωρήσουν και δεν το έκαναν παρά μόνο όταν τους ζητήθηκε ονομαστικά η αποχώρηση.

  4. Από τους 28 υποψήφιους στους οποίους, σαν Ιχνηλάτης, στείλαμε ένα ερωτηματολόγιο για να δούμε τις απόψεις τους για το 4Χ4, μόλις 6 (έξη!) απάντησαν σε αυτό. Ευτυχώς ανάμεσά τους οι περισσότεροι του Δ.Σ. Αυτό όμως δε μειώνει το αρνητικό του γεγονότος της δεδομένης αδιαφορίας.


Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τους αγώνες αυτοκινήτου γενικότερα και τους αγώνες 4Χ4 ειδικότερα.


._
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Τρι 24 Ιουν 2014 - 16:38

και............

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]


Ο Δημήτρης Μιχελακάκης είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ) και σύμφωνα με την ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι. Τη θέση του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων αναλαμβάνει η αντίτα Πασαλή.

Το zougla.gr επικοινώνησε με το νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας Δημήτρη Μιχελακάκη, ο οποίος αρκέστηκε σε λίγες αλλά ουσιώδεις λέξεις: «Πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Το μέλλον θα δείξει».Η νέα ΟΜΑΕ
Πρόεδρος: Δημήτρης Μιχελακάκης
Α' Αντιπρόεδρος: Νίκος Πασαλής
Β' Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Βερούτης
Γενικός Γραμματέας: Αναστάσιος Καρκάνης
Ταμίας: Δημήτρης Βερούτης
Μέλη: Μανώλης Χαλιβελάκης, Γιάννης Μεσημέρης, Νίκος Κεφαλληνός, Παναγιώτης Σιδέρης, Νίκος Γιαννόπουλος, Νίκος Παπασταθόπουλος, Αντώνης Παρταλιός


Εθνική Επιτροπή Αγώνων
Πρόεδρος: Ανίτα Πασαλή
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Πεμ 10 Ιουλ 2014 - 14:21

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Ανακοίνωση Διοικητικού Συμβουλίου ΟΜΑΕ


Προς
Αθλητικά Σωματεία- Μέλη ΟΜΑΕ
Αθλητές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το νέο ΔΣ της ΟΜΑΕ που συγκροτήθηκε σε σώμα στις 24/06/14, όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, θέλει να διαβεβαιώσει τα Αθλητικά Σωματεία, τους Αγωνιζόμενους καθώς και κάθε άλλο εμπλεκόμενο στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου και καρτ ότι το άθλημα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Σεβόμενοι όλα τα παραπάνω, θέλουμε να γνωρίζετε ότι η υπάρχουσα δομή θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς εκπλήξεις.

Τα Μέλη του ΔΣ

----------------------------------------------------------------------------

Τι να εννοει ο ποιητης αραγε????
"Μιλας με γριφους Γεροντα"


------------------------------------------------------------------------------

Οσον αφορά το 4Χ4 η τελευταια προταση ειναι ολα τα λεφτα.

Ποια "υπαρχουσα"????
Ποια "δομη"????
Ποια "λειτουργεια"????

Αυτη η "υπαρχουσα" "δομη" που "λειτουργει" χωρις Προκυρηξη - Ημερολογιο - Τεχνικους Κανονισμους - Γενικους Κανονισμους - Εγγυκλιους?????
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Παρ 18 Ιουλ 2014 - 22:05


Spiros Dellas18 Ιουλίου 7:52 μ.μ.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ
Πρόεδρος
Πασαλή Ανίτα
Μέλη
Αθανασίου Τάσος
Μανώλης Νίκος
Παπακώστας Νάσος
Παπαπάσχος Θωμάς
Φατούρος Επαμεινώνδας
Εκπρόσωπος ΣΟΑΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΑ
Παπασταθόπουλος Νίκος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ
Φατούρος Επαμεινώνδας
Αναγνωστόπουλος Βασίλης
Πλέσσας Νίκος
Σεβνταλής Γιώργος
Φωτεινέλης Γιάννης
Εκπρόσωπος ΣΟΑΙΣΤΑ (κατά περίπτωση)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΡΑΛΛΥ
Αθανασίου Τάσος
Μαρκουίζος Άρης
Μελετόπουλος Λώρης
Μουζάκης Νίκος
Τσαούσογλου Μάριος
Εκπρόσωπος ΣΟΑΙΣΤΑ (κατά περίπτωση)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παπακώστας Νάσος
Αλέπης Παύλος
Αναγνωστόπουλος Χρήστος
Παρασυράκης Μιχάλης
Σωτήρχος Λευτέρης

ΕΠΙΤΡΟΠΗ 4Χ4
Μανώλης Νίκος
Κατσιμαλής Σπύρος
Μήλας Παναγιώτης
Παπαθάνου Αλέκος
Ραβάνης Γιάννης
Σιδέρης Παναγιώτης
Σταθάκος Δημήτρης
Τσαπαζλής Γιώργος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ DRIFT & DRAGSTER
Παπαπάσχος Θωμάς
Βαθειάς Ηλίας
Λυχναράς Αλέξης
Παπαργυρόπουλος Στάθης
Σιδέρης Νίκος
Τσαγκαράκης Νίκος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
Βυτινάρου Τζένη
Ζηρόπουλος Σπύρος
Ριζικάρης Δήμος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Αμαξόπουλος Δημήτρης
Λεώνης Κώστας
Παπαθέου Ευαγόρας
Πασαλής Βασίλης
Σιδέρης Παναγιώτης
Χεκιμιάν Γιάννης

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παππάς Νίκος
Πετρίδης Παύλος
Χαρμάνης Γιώργος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Αθανασίου Τάσος
Ζούνης Γιάννης
Παπασταθόπουλος Νίκος
Πλέσσας Νίκος
Φατούρος Επαμεινώνδας


Apo fb του Κου Μπελλα Σακη
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
fokion

avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 1455
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011
Τόπος : Γερακας

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...   Δευ 21 Ιουλ 2014 - 8:32

και επισήμως το λινκ...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Εκλογές στην ΟΜΑΕ και αλλα θεματα...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΑΓΩΝΕΣ :: Γενικά για Αγώνες 4Χ4-
Μετάβαση σε: