| Προς aapo ενταυθα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fokion
Αριθμός μηνυμάτων : 1455 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011 Τόπος : Γερακας
| Θέμα: Προς aapo ενταυθα Πεμ 3 Μαρ 2011 - 10:25 | |
| Αλεκο.. το εχουμε συζητησει με τον Νικολα αν θυμασαι, ξανα αυτο το θεμα
το πιο ευκολο πραγμα σε ενα φορουμ ειναι ο admin να βλεπει την IP που μπαινεις ( σου θυμιζω οτι ειμαι admin στο ΚΙΑclub οποτε ξερω 5 πραματα...) Λες αν εδινα τους κωδικους μου στον Αθανασιου, ο Νικολας ή ο Σταθης να μην το εβλεπαν ΕΙΔΙΚΑ οταν εχουν κι ολες τις πιθανες IP, KAI του Αθανασιουεκτος ΚΑΙ τις δικες μου????
Αυτα ειναι ΒΑΣΙΚΑ πραγματα στο ιντερνετ κι αν δεν τα ξερεις μη τα λες δημοσια, εκτιθεσαι...
Στο βαθμο που εμενα απασχολει , εχω δωσει τον λογο μου στο Νικολα οτι ΔΕΝ και τον εκτιμω για το οτι το πιστεψε...
Αυτα. | |
|
| |
Γιάννης Αθανασίου
Αριθμός μηνυμάτων : 1609 Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Παρ 11 Μαρ 2011 - 10:58 | |
| - fokion έγραψε:
- Στο βαθμο που εμενα απασχολει , εχω δωσει τον λογο μου στο Νικολα οτι ΔΕΝ
και τον εκτιμω για το οτι το πιστεψε...
Αυτα. Έχασες... Που δίνεις την εκτίμησή σου ρε Φωκίωνα; Ούτε μία εβδομάδα δεν κρατήθηκε... Δεν έχει καταλάβει ότι έτσι φανερώνει την κάτω βόλτα του forum του και τον πανικό που τον έχει πιάσει γι΄αυτό! Κρίμα... απλά κρίμα... | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Παρ 11 Μαρ 2011 - 12:37 | |
| | |
|
| |
Γιάννης Αθανασίου
Αριθμός μηνυμάτων : 1609 Ημερομηνία εγγραφής : 01/03/2011
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Παρ 11 Μαρ 2011 - 15:43 | |
| | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Παρ 11 Μαρ 2011 - 16:06 | |
| οπως ειπα και λαθη μπορει να εχω κανει και αδικα να φωναζω
ορι θα φερθω που&τικα δεν νομιζω οτι εχω δωσει ποτε δικαιωμα οτι το εχω ή θα το κανω ακομα περισσότερο οταν ειχα δωσει το λογο μου
Ειμαι φιλος σου??? ε και??? Σαμπος το εκρηψα ποτε??? Αυτο σημαινει οτι τι?? οτι δεν εχω δικη μου γνωμη? Οτι συμφωνω παντα μαζι σου και εκφερω την ΔΙΚΗ σου γνωμη???
Αν το εκανα αυτο θα ειχε γινει της μουρλης...
Τελος παντων Καθε αποψη σεβαστη του Νικολα εν προκειμενω οσο κι αν την θεωρω απαραδεκτη.. End of story.. | |
|
| |
Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 386 Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2011
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Παρ 11 Μαρ 2011 - 17:09 | |
| Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να παραμείνετε στα μέχρι στιγμής επίπεδα όσον αφορά σχόλια και κρίσεις για άτομα τα οποία δε συμμετέχουν στο Εκτός Δρόμου και δε μπορούν να απαντήσουν στις δημοσιεύσεις σας.
Σας ευχαριστούμε | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Παρ 11 Μαρ 2011 - 18:34 | |
| χρησιμη η υπενθυμιση.. ασχετα αν οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι αν μη τι αλλο ξερω να τειρω τους κανονες σωστης συμπεριφορας... εξαλου οπως ειπα - το συγκεκριμενο θεμα για μενα εκλεισε. | |
|
| |
Elias Nicolaou
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Δευ 14 Μαρ 2011 - 10:17 | |
| | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Δευ 14 Μαρ 2011 - 10:25 | |
| Μα δε καταλαβες... η ελειψη κραγμενων ορθογραφικων λαθων χρησιμοποιηθηκε ως τεκμηριο..
Αλλα οπως ειπα "τελος παντων"
Οσοι με ξερουν - ξερουν Οσοι δε με ξερουν - οκ no problem.. | |
|
| |
Elias Nicolaou
Αριθμός μηνυμάτων : 70 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Δευ 14 Μαρ 2011 - 14:33 | |
| - fokion έγραψε:
- Μα δε καταλαβες...
η ελειψη κραγμενων ορθογραφικων λαθων χρησιμοποιηθηκε ως τεκμηριο... Το ξερω, το ειδα. Παμ' παρακατω. - fokion έγραψε:
- ...Οσοι με ξερουν - ξερουν
Οσοι δε με ξερουν - οκ no problem.. Δηλαδη εγω ειμαι φαουλ; Τελος παντων ασχετα αν την εχω πατησει, εχω ενα μικρο θεμα με τον γραπτο λογο, θελω να ειναι σωστος. Βεβαια προσωπικα δεν βαζω τονους, και μαλλον ειναι απορροια (αν αυτο δεν εχει γραφτει λαθος τοτε ειμαι κωλοφαρδος) του οτι συνηθως γραφω στα αγγλικα. | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Προς aapo ενταυθα Δευ 14 Μαρ 2011 - 15:29 | |
| Εσυ εισαι στην κατηγορια "οσοι με ξερουν - ξερουν" = δεν κανω πουστιες... κι οτι αν μου ζητησεις να πω την αληθεια θα την πω ολοκληρη ( τουλαχιστον ετσι οπως την εχω καταλαβει) κι οχι μονο το κοματι που σε βολευει... | |
|
| |
| Προς aapo ενταυθα | |
|