| ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! | |
|
+3JOHNVOR Elias Nicolaou Γιάννης Αθανασίου 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
fokion
Αριθμός μηνυμάτων : 1455 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011 Τόπος : Γερακας
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 9:43 | |
| - JOHNVOR έγραψε:
- Φωκιωνα μηπως ειναι run what you bring?
Ειχανε εναν αγωνα που μπαινε ο οποιος δηποτε με οτι ειχε και ετρεχε οχι αγωνα πρωταθληματος....
Με κανονικά τυπωμενους αριθμους συμετοχής????? Βρικα και τους τεχνικους κανονισμους.... Υποχρεωτικά ειναι μονο στις τοπ κατηγορίες...η...... Ζ2 τους ειναι αυτο που βλεπεις.... - JOHNVOR έγραψε:
- Αν εχω καταλαβει καλα δεν τους πειραζουν τα μετρα ασφαλειας τα δικα μας
ολα τους πειραζουν.... - JOHNVOR έγραψε:
- αλλα οι κλειστες διαδρομες για την ασφαλεια τριτων. Ετσι δεν ειναι?
και αυτο. Μη κρυβωμαστε. Κλειστη κλειστη διαδρομη πανω απο 30-40 χλμ ΔΕΝ μπορει να υπαρξει παρα μονο στην.... Αλασκα. Κι οπως παραδεχτηκαν κι οι οδηγοι αν σου ταξω κλειστη και δεν ειναι, ειναι τρισχειροτερο απο την ανοιχτη, γιατι αλλιως πας στην μια αλλιως στην αλλη... προσωπικά λοιπον δεν εχω αντιληφθει τι θελουν ή να το πω αλλιως, εχω την αισθηση οτι συζηταμε το πως να πετυχουμε κατι χωρις να εχουμε ξεκαθαρισει το ΤΙ ειναι αυτο το κατι που θελουμε... Γιατι λυσεις υπαρχουν κι αλλες πλην του ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι που εχει προταθει... Επιμενω παντως οτι η "προχτεσινη" συναντιση ΜΟΝΟ επικοδομητική ηταν, και ανεδειξε το γεγονός την αναγκης συσπειρωσης του χωρου ανεξαρτητα απο ιδιοτητα, και ΠΟΛΛΑ βηματα εγιναν προς αυτη τη κατευθυνση. | |
|
| |
JOHNVOR
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 10:05 | |
| - fokion έγραψε:
- JOHNVOR έγραψε:
- Φωκιωνα μηπως ειναι run what you bring?
Ειχανε εναν αγωνα που μπαινε ο οποιος δηποτε με οτι ειχε και ετρεχε οχι αγωνα πρωταθληματος....
Με κανονικά τυπωμενους αριθμους συμετοχής????? Βρικα και τους τεχνικους κανονισμους.... Υποχρεωτικά ειναι μονο στις τοπ κατηγορίες...η...... Ζ2 τους ειναι αυτο που βλεπεις....
- JOHNVOR έγραψε:
- Αν εχω καταλαβει καλα δεν τους πειραζουν τα μετρα ασφαλειας τα δικα μας
ολα τους πειραζουν....
- JOHNVOR έγραψε:
- αλλα οι κλειστες διαδρομες για την ασφαλεια τριτων. Ετσι δεν ειναι?
και αυτο. Μη κρυβωμαστε. Κλειστη κλειστη διαδρομη πανω απο 30-40 χλμ ΔΕΝ μπορει να υπαρξει παρα μονο στην.... Αλασκα. Κι οπως παραδεχτηκαν κι οι οδηγοι αν σου ταξω κλειστη και δεν ειναι, ειναι τρισχειροτερο απο την ανοιχτη, γιατι αλλιως πας στην μια αλλιως στην αλλη...
προσωπικά λοιπον δεν εχω αντιληφθει τι θελουν ή να το πω αλλιως, εχω την αισθηση οτι συζηταμε το πως να πετυχουμε κατι χωρις να εχουμε ξεκαθαρισει το ΤΙ ειναι αυτο το κατι που θελουμε... Γιατι λυσεις υπαρχουν κι αλλες πλην του ποναει κεφαλι κοβει κεφαλι που εχει προταθει...
Επιμενω παντως οτι η "προχτεσινη" συναντιση ΜΟΝΟ επικοδομητική ηταν, και ανεδειξε το γεγονός την αναγκης συσπειρωσης του χωρου ανεξαρτητα απο ιδιοτητα, και ΠΟΛΛΑ βηματα εγιναν προς αυτη τη κατευθυνση. χαιρομαι που ηταν τελικα εποικοδομητικη ι συναντηση της παρασκευης. Μαλλον θα πρεπει να πιεσουμε την επιτροπη να μας πουν τι ειναι αυτο που θελουν να φτιαξουν. Τι? Ανοιχτες διαδρομες, Μετρα ασφαλειας, Μεση ωριαια ΤΙ? Συμφωνω πως rally raid δεν ειναι μια ειδικη 40 χλμ. Ο σκοπος του αγωνα ειναι να διανυσει αποσταση, δεν νομιζω πως κλεινεται μια ειδικη 200 χλμ μην τρελαθουμε κιολας. Και εστω και κλεινεται, δεν νομιζω οτι το παραβολο του αγωνα που θα προκυψει απο ενα τετοιο κλεισιμο, μπορει να το καταβαλει καποιο πληρωμα την σημερινη εποχη. | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 10:13 | |
| Και το ανοιχτες διαδρομές και το μεση ωριαια και το μετρα ασφαλειας εχουν λυσεις. Πχ ετσι ενδεικτικά να αναφερω μια που συζητηθηκε για να καταλαβεις ( μια που δε ησουν παρόν - κακως ) Θες να περιορισεις την ταχυτητα??? Οκ ανεφοδιασμός ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ανα 200χλμ. Τι θα κανεις??? θα πας ταπα συνεχεια??? θα μεινεις. κι αν βαλεις ενα μεγαλο ρεζερβουαρ σκεψου ποσο θα ζυγιζει ενα αυτοκινητο και πως θα συμπεριφερεται με πχ 200αρι ρεζερβουαρ τιγκα στην αρχη του αγωνα, ασε δε ποση ενισχυση θελει η βαση αυτου του γεματου ρεζερβουαρ, ποσο δεσιμο το σασι που θα πατησει κ.λ.π. κ.λ.π., και που εν τελη θα παει το συνολικό βαρος του οχηματος και μη ξεχναμε οτι με τα τρακερ ολα γινονται αντιληπτα και ειδικά οι στασεις. | |
|
| |
JOHNVOR
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 10:35 | |
| - fokion έγραψε:
- Και το ανοιχτες διαδρομές και το μεση ωριαια και το μετρα ασφαλειας εχουν λυσεις.
Πχ ετσι ενδεικτικά να αναφερω μια που συζητηθηκε για να καταλαβεις ( μια που δε ησουν παρόν - κακως )
Θες να περιορισεις την ταχυτητα??? Οκ ανεφοδιασμός ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ανα 200χλμ. Τι θα κανεις??? θα πας ταπα συνεχεια??? θα μεινεις.
κι αν βαλεις ενα μεγαλο ρεζερβουαρ σκεψου ποσο θα ζυγιζει ενα αυτοκινητο και πως θα συμπεριφερεται με πχ 200αρι ρεζερβουαρ τιγκα στην αρχη του αγωνα, ασε δε ποση ενισχυση θελει η βαση αυτου του γεματου ρεζερβουαρ, ποσο δεσιμο το σασι που θα πατησει κ.λ.π. κ.λ.π., και που εν τελη θα παει το συνολικό βαρος του οχηματος
και μη ξεχναμε οτι με τα τρακερ ολα γινονται αντιληπτα και ειδικά οι στασεις. Ηθελα πολυ να ερθω, μαλιστα το συζητησαμε με το φιλο τον Σιουτη, αλλα σκεφτηκα την αποσταση απο την Καλαματα. Ειμαι σιγουρος πως ολα λυνονται αρκει να υπαρχει θεληση και απο τις δυο πλευρες για να συνεχιστει ενας υπεροχος θεσμος και οχι να τα ισοπεδωσουμε ολα.... | |
|
| |
kankoo
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 11:08 | |
| επειδη η αποσταση για σενα ειναι αρκετη κ επειδη θα κανουμε οι5 μας συναντηση θελεις να με παρεις τφ η αναφερε τι πιστευεις οτι πρεπει μα τους πουμε αναλυτικα να το δουν και οι 5.
| |
|
| |
mad4mud1
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 15:39 | |
| Θέλω να πω και γω με τη σειρά μου, ότι παρόλο που υπήρχε ένταση σε κάποια σημεία, αισθάνθηκα ότι το γενικό κλίμα απο τους 3 οργανωτές που ήταν εκεί (τους οποίους τους ευχαριστώ που παρευρέθηκαν), τελικός σκοπός τους είναι να βοηθήσουν το θέμα αγώνων 4χ4. Όπως επίσης ήταν μια επικοδομητική συζήτηση όλων των παρευρισκομένων / αγωνιζόμενων για το κοινό καλό αυτού του αθλήματος / χόμπι που όλοι αγαπάμε. Πραγματικά ένιωσα όμορφα στο κομμάτι ότι οι άνθρωποι της Ζ1, μίλησαν με ενδιαφέρον για το πρόβλημα της Ζ2 και ΟΛΟΙ μαζί - ενωμένοι - εκλέξαμε τους πιο αντιπροσωπευτικούς ανθρώπους, προκειμένου να εξηγήσουν όπου χρειαστεί, το καλό που πηγάζει απο αυτούς τους αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι ΜΟΝΟ όταν είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, μπορούμε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι να πάνε όλα ΚΑΛΑ και να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη αυτό το άθλημα !!!!!! | |
|
| |
mad4mud1
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 15:46 | |
| | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! Δευ 14 Οκτ 2013 - 17:56 | |
| Δε ξερω ρε συ Βασιλη.... εγω τα εβαλα ως παραδειγματα του "η γυναικα του Καισαρα..." | |
|
| |
mad4mud1
| |
| |
| ΤΕΛΟΣ ΤΑ RALLY RAIDS!!! | |
|