| Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 | |
|
+7panrok90 wega fokion JOHNVOR kankoo mad4mud1 Paniain 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panrok90
Αριθμός μηνυμάτων : 9 Ημερομηνία εγγραφής : 16/03/2012 Τόπος : Oropos
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Πεμ 13 Νοε 2014 - 21:01 | |
| Κανα νεότερο έχουμε? Κέντρα regrouping? Aλλες περιοχές που θα περάσει ο αγώνας ή πως κυκλώνει? Προβλέψεις καιρικών συνθηκών? | |
|
| |
fokion
Αριθμός μηνυμάτων : 1455 Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2011 Τόπος : Γερακας
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Δευ 17 Νοε 2014 - 13:49 | |
| νεοτερο???? Οριστε ( με δωση χιουμορ παντα γιατι τοσο μακρυνες προβλεψεις....) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
JOHNVOR
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τρι 18 Νοε 2014 - 8:49 | |
| - fokion έγραψε:
- νεοτερο????
Οριστε ( με δωση χιουμορ παντα γιατι τοσο μακρυνες προβλεψεις....)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
είπαμε να έχουμε άσχημο καιρό, ε μην το παρακάνουμε. Ακούει το συννεφάκι του κ. Αθανασιου? Πέρα από την πλάκα, και εγώ πιστεύω ότι θα φάμε αρκετό νερό στο τέλος του Νοέμβρη. Δεν ξέρω αν μου αρέσει τόση λάσπη παντού. Θα ψήνει την προβατίνα και το support μας πιο εύκολα με ξαστεριά. | |
|
| |
wega
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τρι 18 Νοε 2014 - 18:49 | |
| οσο χαμηλα και να μεινει ο αγώνας ο καιρός θα μας ακολουθήσει μέχρι τη θάλασσα!! | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τρι 18 Νοε 2014 - 20:56 | |
| - JOHNVOR έγραψε:
- . Θα ψήνει την προβατίνα και το support μας πιο εύκολα με ξαστεριά.
Την οποια ο ΤΕ πρεπει να ελενξει!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
JOHNVOR
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τετ 19 Νοε 2014 - 8:35 | |
| - fokion έγραψε:
- JOHNVOR έγραψε:
- . Θα ψήνει την προβατίνα και το support μας πιο εύκολα με ξαστεριά.
Την οποία ο ΤΕ πρέπει να ελενξει!!!!!!!!!!!!! Εννοείται!!!! Ειδικά φέτος που θα έχουμε και τον team manager(κ.Κιμωνιδη) σε ρόλο μπουφετζή, μέχρι και χρωματιστές χαρτοπετσετουλες θα μας εχει!!!!! | |
|
| |
toro
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| |
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Πεμ 20 Νοε 2014 - 6:16 | |
| | |
|
| |
Paniain
Αριθμός μηνυμάτων : 159 Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2011 Τόπος : Saint Friday
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Πεμ 20 Νοε 2014 - 10:20 | |
| Συμβουλές και "αυτονόητα" εν όψει του αγώνα!! Αν θέλετε τις λαμβάνετε υπόψη αν όχι δε πειράζει (θα σας τις έχω βάλει στο υποσυνείδητο ) 1. Το αυτοκίνητο να το ελέγξετε κι εσείς πέραν των μηχανικών κι ας μη ξέρετε από αυτά, ρωτήστε να μάθετε τί κάνουν στο αμάξι. Στο κάτω κάτω εσείς θα είστε με αυτό πάνω στο βουνό. 2. ΦΩΤΑ!!! Πολύ σημαντικό να κοιτάξετε να δουλεύουν μικρά, μεγάλα, μεσαία, προβόλια, LED και ότι άλλο έχετε βάλει πάνω. Δοκιμάστε τα αν μπορείτε με μια βόλτα στο βουνό, να ζεσταθούν, να πάρετε μια ιδέα αν αντέχουν αυτά καθώς και αν τα "σηκώνει" το αυτοκίνητο. 3. Προμήθειες προσωπικές: -Μαζί σας οπωσδήποτε αρκετό νερό, η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό. Όσο για την φυσική ανάγκη, τη ξεχνάτε μη φοβάστε, μετά την ε.δ. θα σας έρθει κατ'ευθείαν!! -Επίσης, μαζί σας μπισκοτάκια, σοκολατάκια, κτλ. Ότι σας αρέσει. Όχι βαριά, ίσα ίσα να σας καλύπτουν και να έχετε κάτι σε περίπτωση που πρέπει να πρέπει να παραμείνετε στο βουνό. - ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ: Δε θέλετε να μείνετε χωρίς αδιάβροχο. Και να μη βρέχει, στο βουνό ο καιρός αλλάζει σε δευτερόλεπτα από τη μια πλαγιά στην άλλη. Ζεστά ρούχα μαζί σας, σε ένα σακιδιάκι, δεμένο μέσα στο αυτοκίνητο. Το να μείνετε ζεστοί είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που μείνετε στο βουνό για κάποια ώρα. 4. Προμήθειες αυτοκινήτου: -Έχετε πάντα μαζί σας ΙΜΑΝΤΑ και ναυτικά κλειδιά. Όχι του σουπερ μαρκετ, από τους καλούς. - Φτυαράκι, μπορεί να σας γλυτώσει το βαρύ κόλλημα - Κάποια αναλώσιμα του αυτοκινήτου, λαδάκια φρένων, κινητήρα, νερά καλό είναι να τα έχετε μαζί σας. -Ελέγξτε τον γρύλο σας, σταυρό, μπουλονόκλειδο, ότι έχετε. - Φακός!! -ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-Τριγωνο, ελεγμένα ως προς το περιεχόμενο και τη λειτουργία!!!! 5. Κοιτάξτε να έχετε τα πράγματα σε βολικά σημεία, δεμένα με ασφάλεια. Θέλετε να είστε άνετοι και να βρίσκετε τα πάντα άμεσα. 6. Δοκιμάστε το φωτάκι, φακουδάκι κτλ. του συνοδηγού. Δε θέλετε να σας εμποδίζει με αντανακλάσεις κτλ, θα οδηγείτε νύχτα τη περισσότερη ώρα. 7. Στυλο!! Να έχετε μαζί σας αρκετά και να τα έχει ο συνοδηγός σε σημείο προσβάσιμο, δεμένος και εν κινήσει. Πετάγονται και δε πιάνονται, πιστέψτε με. Αν δε τα χρησιμοποιείτε μόνο για τσεκάρισμα στις τουλίπες, θα τα χρειαστείτε να σημειώνετε χρόνους, αλλαγές κτλ. 8. Κινητά, ανοιχτά, με διαφορετικά δίκτυα. 9. Μη τρελαίνεστε αν χαθείτε, λογικό είναι να σας αγχώσει. Αλλά κοιτάξτε να συνεργαστείτε. Όλοι το παθαίνουν, με ηρεμία θα βρείτε άμεσα το δρόμο σας. 10. Δοκιμάστε Terratrip και λοιπά οδόμετρα!! Αν μου έρθουν κι άλλα θα ενημερώσω!!! ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!! | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Παρ 21 Νοε 2014 - 22:21 | |
| το "who is who" στην Οργανωτική Επιτροπή του αγωνα............ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
liakos26
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2011
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Πεμ 27 Νοε 2014 - 9:31 | |
| | |
|
| |
fokion
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Παρ 28 Νοε 2014 - 6:22 | |
| | |
|
| |
mitsos
Αριθμός μηνυμάτων : 93 Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2012
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Δευ 1 Δεκ 2014 - 23:16 | |
| Λενε πως η ικανοτητα ενος Αρχηγου φαινεται απο τον τροπο που κανει την αναθεση εργασιων κ τα ατομα που επιλεγει να εχει διπλα του.... Φετος νομιζω οτι πραγματικα ξεπερασες τον εαυτο σου, αποδειχθηκες ικανοτητατος Αρχηγος κ οι συνεργατες κ τα ατομα τα οποια επελεξες να εχεις στην ομαδα σου εκαναν αψογα την δουλεια τους! Εγω θα πω μονο αυτα που μου αρεσαν καθως το μονο "αρνητικο" που ειχα, στο ειπα στην Πλατεια (αν κ δεν ξερω τι απεγινε τελικα) κ δεν νομιζω να υπαρχει λογος να το γραψω κ δημοσια. - Μου αρεσε κατ αρχην που δεν ακουστηκαν παχια λογια, περιττες κουβεντες κλπ πριν τον αγωνα. Αυτη η ησυχια (ηρεμια?) που επικρατησε, ηταν κατι προτογνωρο..... ελπιζω να συνεχισεις ετσι να εισαι επικεντρωμενος στην ουσια του αγωνα! -Μου αρεσε που ειχε κοσμο στο βουνο! Πολυ κοσμο!!! ΣΕΔ, φωτογραφους, καμερες, θεατες, λαο ρε παιδι μου γενικα! -Μου αρεσε που μας βλεπατε, συνεχεια, παντου, παντα! Επιτελους ναι, μια φορα που το tracking δουλευε αψογα. Νιωθεις διαφορετικα ρε παιδι μου οταν στο πουθενα τελικα δεν εισαι μονος σου..... -Μου αρεσε που το πραγμα δεν απλωσε ανεξελεκτα κ τελικα ειμασταν αρκετα κοντα ολοι ωστε να συναντιωμαστε ξανα κ ξανα κ να κανουμε παιχνιδι! Μοναξια δεν νιωσαμε! -Μου αρεσε που το service ανεφερε τα καλυτερα για την οργανωση στο Διστομο. Αν κ ποτε δεν καταφεραμε να φτασουμε εμεις εκει κ να το δω, τα παιδια κανοντας μας το service για 3η χρονια, ειπανε τα καλυτερα! Σημ: Ναι ειχανε ΚΑΙ ρευμα που να αντεχει την αργκον........ -Μου αρεσε το RB του Παναγιωτη! Του το ειπα κ χτες, ξαναπες του το: εχει ταλεντο, να το συνεχισει!! Ειχε μερικα λαθακια, αλλα αμελητεα μπρος στην συλληψη του "χαλαρες τουλιπες/βεντουζα τουλιπες" συνεχομενα για ολη την ειδικη!!! -Τελος μου αρεσε πολυ που το αμαξι δουλεψε αψογα στην πρωτη ειδικη, μας αφησε να αποκτησουμε τρελλο ρυθμο να κανουμε το παιχνιδι μας κ να χαρουμε αυτο που θελαμε για οσο θελαμε!! Επισης μου αρεσε που οταν τελικα "ζωντανεψε" (η μαλλον πεθανε τελειως)κ αποφασισε να μας παρατησει το εκανε ακριβως εξω απο μια ταβερνα!!!!!!!! Α μου αρεσε επισης που μετα το 90χλμ της SS2, ειχε πολλα νερα..... ποταμακια, ρυακια, ποτιστρες.... μαγεια... για ευνοητους λογους!! Συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν, σε οσους τερματισαν κ φυσικα στους νικητες! Πολλα συγχαρητηρια επισης στο ποιο ηρεμο πληρωμα των αγωνων μας, τους Σταματακη/Τσαλιγοπουλο που καταφεραν να ανεβουνε με το "μικρο" στο ψηλοτερο σκαλι του βαθρου της Ζ2!!!! Ελπιζω να συνεχισεις ετσι, ακριβως ετσι, επικεντρωμενος στην ουσια του αγωνα. Τελικα δεν ειναι κακο να εμπιστευεσαι καποια ατομα σε καποιες θεσεις. Οπως ειδες, μπορει να σου βγει σε καλο.... σε πολυ καλο! Συγχαρητηρια λοιπον κυριως σε σενα αλλα κ την ομαδα που επελεξες να εχεις μαζι σου! Υ.Γ.Προσωπικα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Δημητρη, το κινουμενο service/recovery/πληροφοριοδοτη, που απο τοτε που μου εφυγε απο το δεξι καθισμα, ειναι παντα μαζι μου στους αγωνες, κανοντας...... τα παντα! | |
|
| |
toro
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τρι 2 Δεκ 2014 - 21:05 | |
| | |
|
| |
dinie
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011 Τόπος : ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τρι 2 Δεκ 2014 - 23:10 | |
| | |
|
| |
mitsos
Αριθμός μηνυμάτων : 93 Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2012
| |
| |
JOHNVOR
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τετ 3 Δεκ 2014 - 9:19 | |
| Συγχαρητηρια και απο μενα σε ολους διοργανωτες και αγωνιζομενους. Ενας ομορφος 24ωρος τελειωσε. Ακομα προσπαθουμε να συνελθουμε και να βαλουμε σε ταξη τις εικονες και τα συναισθηματα που νιωσαμε αυτο το σαββατοκυριακο. Θυμήθηκα τα λογια του συνοδηγου μου στη φλωρινα που ως αρχαριως ελεγε οτι ενιωθε σαν παιδακι. Του ειχε κανει εντυπωση η εναλλαγη των συναισθηματων απο ειδικη σε ειδικη. Απο την απογοητευση στην ευθυμια και ικανοποιηση. Ο σκοπος του φετινου 24ωρου ηταν να δοκιμασουμε το νεο μας αποκτημα, καθως και τους εαυτους μας γιατι καθε χρονο κατι τυχαινει και εγκαταλειπουμε. Απλα φετος μας τυχανε μαζεμενα πραγματα και μονο απο την επιμονη μας να τερματισουμε, συνεχισαμε. Μειναμε απο διαρροη υγρων φρενων απο το 90 χλμ της πρωτης ειδικης και φυσικα συνεχίσαμε χωρις φρενα. Τα προβολια δεν αναψανε ποτε. Αναβανε τα ρημαδια στο σερβις και στο πρωτο μετρο ειδικης δεν αναβανε. Παθαμε ενα ωραιο λαστιχακι στην 3 ειδικη και ενα δευτερο στην εθνικη καθως γυρναγα καλαματα στις 1 το βραδυ της κυριακης(ετσι για να μην χαλαρωνουμε απο το κλιμα) Θεωρω τον φετινο 24ωρο πιο σκληρο απο τους αλλους (2013-2012) που ετρεξα. Βεβαια ενας αγωνας rally raid δεν ειναι μονο πατημενα. Ειχε κοσμο το βουνο και μας αρεσε. Το γελιο ηταν στην 6 ειδικη σε ενα σεδ, καποια παιδια με ενα νιβα, οταν μας σφραγισαν μας φωναζουν, καψτο ρε φιλε δωστου για παρτη μας ετσιιι!!! και φυσικα δεν τους χαλασαμε χατηρι!!!! Αγαπημενες μας ειδικες 5 και 6. Ταιριαζαν καλυτερα στο αυτοκινητο μας αλλα ειχαν και αυτο που νιωθουν ολοι οι αγωνιζομενοι στις πρωινες ειδικες του 24ωρου. Ενω το βραδυ εισαι κομματια, με το που ξημερωνει πας αερα. Λες και παιρνει μπρος ο οργανισμος και δουλευεις με αλλο αερα. Ειδικα αυτη η 5η ειδικη με την ακροπολικη ειδικη την κατηφορικη με το γαρμπιλι και το φαρδυ δρομο ηταν απολαυση. Ειδικα για το συνοδηγο μου οταν μου διαβαζε τουλιπα 3 χλμ και πανω, αγαλιαζε η ψυχη του. Φυσικα νιωσαμε την απολυτη στεναχωρια οταν ειδαμε στην 5 ειδικη τον πετρο με το jimny στην ακρη του δρομου να μην ολοκληρωνει την τρελη μαχη που ειχε με τον ισραηλινο στον οποιο ειχε ριξει 17 λεπτα. βεβαια ο ιδιος παραδεχτηκε την αξια του δικου μας πληρωματος και προσφερθηκε να βοηθησει τον πετρο προς τιμην του. Αλλα ο πετρος καταφερε να φτιαξει το jimnaκο και μπαινοντας στην 6 ειδικη καταφερε να ειναι δευτερος στην οπεν πισω απο τον ισραηλινο, και να μας κανει πλακα οτι μας προσπερασε μεσα στην ειδικη και εμεις να ψαρωνουμε. Ο σκοπος αυτου του αγωνα,για μας επιτευχθει. Διασκεδασαμε με το pajero μας, ειδαμε που θελει βελτιωση και φυσικα αναθεωρησαμε πραγματα σχετικα με την ταχυτητα που τρεχαμε μεχρι τωρα. Και του χρονου. Α δημητρα ημουν ετοιμος να ζητησω και εγω το 213 για του χρονου | |
|
| |
mad4mud1
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2013
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τετ 3 Δεκ 2014 - 13:59 | |
| Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου, να δώσω πρωτίστως συγχαρητήρια στην διοργάνωση και σε όλους τους συντελεστές της, που κάνανε ότι καλύτερο μπορούσανε για να έχουμε εναν επιτυχημένο, πολύ καλά δομημένο και ασφαλή αγώνα !!! Εναν αγώνα που τα είχε όλα, εναν αγώνα που δεν ήταν μόνο για τους γρήγορους, εναν αγώνα με φοβερή και έξυπνη πλοήγηση, με σφικτά και γρήγορα κομμάτια, μην αφήνοντας περιθώρια για χαλάρωση αλλά μόνο για εκπλήξεις !!! Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους (τερματίσαντες και μη), για την μεγάλη τους προσπάθεια την οποία κατέβαλαν και το συνολικό αποτέλεσμα, που ενίσχυσε αυτό τον επιτυχημένο αγώνα !!!! Τελειώνοντας θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη πρωτιά τους στη Ζ2, σε ενα πλήρωμα που το διακατέχει η ηρεμία, το ήθος και το ευ αγωνίζεσθαι......τους Σταματάκη Κωνσταντίνο & Τσαλιγόπουλο Χρήστο !!! Παιδιά είσαστε παράδειγμα προς μίμηση !!!! Πάντα Άξιοι !!!! Αντε και του χρόνου να είμαστε γεροί όλοι μας !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
wega
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τετ 3 Δεκ 2014 - 19:42 | |
| Συγχαρητήρια και από εμάς και στους νικητές και στην διοργάνωση!!δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα καθώς η ανάρτηση μας πρόδωσε στην πρώτη κιόλας ειδική...παρ όλα αυτά καταφέραμε και την αλλάξαμε φέρνοντας άλλο ζευγάρι από αθήνα και καταφέραμε να τρέξουμε την δεύτερη καταπληκτική ειδική!καταπληκτική ήταν και η κόντρα με τον κ.Νταή από τις καλαμιές και μετά που τον πηγαίναμε προφυλακτήρες..χιχι...αυτό όμως μας κόστισε ξαναστραβωμένα τα πίσω macferson και σκασμένη την μια μπροστά ανάρτηση!!άξιζε όμως... πραγματικά δεν νιώσαμε ποτέ μόνοι ούτε εμείς και όποτε σταματούσαμε έπεφτε τηλέφωνο!φανταστικό! roadbook τέλειο! το σουβλάκι του βασίλη υπέροχο!!
see you next year!!! | |
|
| |
dinie
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Τετ 3 Δεκ 2014 - 19:54 | |
| | |
|
| |
mad4mud1
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2013
| |
| |
dinie
| Θέμα: Απ: Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 Πεμ 4 Δεκ 2014 - 21:40 | |
| | |
|
| |
| Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2014 | |
|