Κάτι το ξαφνικό κρύο, κάτι η μουντάδα του καιρού, κοίταξα το αμάξι που ετοιμάζετε σιγά σιγά και ήθελα να μπώ μέσα, να έρθω Κοτζιά και να περιμένω εκκίνηση.
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον !!!!!!!!!!! Δυο ερωτήσεις έχω : - Η ειδική των 400χλμ που θα μικρύνει για την Ζ2, πόσα χλμ θα είναι τελικά για τη Ζ2 ? - Οι ανεφοδιασμοί των 120 - 130χλμ σε πρατήρια θα ισχύει και για τη Ζ2 ?
kankoo
Αριθμός μηνυμάτων : 90 Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2013
SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον !!!!!!!!!!! Δυο ερωτήσεις έχω : - Η ειδική των 400χλμ που θα μικρύνει για την Ζ2, πόσα χλμ θα είναι τελικά για τη Ζ2 ? - Οι ανεφοδιασμοί των 120 - 130χλμ σε πρατήρια θα ισχύει και για τη Ζ2 ?
-Θα ανακοινωθεί σύντομα πιστεύω - Για όλους εννοεί, κάθε 120-130 χλμ ανεφοδιασμό σε πρατήρια αποκλειστικά.
Εκτός αν σας περνει για 240 με 260 με λιγο πιο ηρεμο οδηγημα.... οποτε γλυτωνετε ΠΟΛΥ χρονο.... για σκεφτητε το....
Ωριακά τα βλέπω Φωκίωvα..................... Η Πρώτη ειδική θα δείξει αv μας πέρvει..................... Πάvτως για το "ήρεμο οδήγημα"...................
Ειναι απο τις ελαχιστες φορές που σε κατι που αφορα αγωνες μπορω να μιλησω εκ πειρας εκ των εσω. το αληστου μνημης 2008 το Ολυμπους πλαζα - Αραχωβα, καποια 200+ χλμ αν δεν με απατα η μνημη μου το καναμε χωρις ανεφοδιασμό...
mad4mud1
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 15/02/2013
Ειναι απο τις ελαχιστες φορές που σε κατι που αφορα αγωνες μπορω να μιλησω εκ πειρας εκ των εσω. το αληστου μνημης 2008 το Ολυμπους πλαζα - Αραχωβα, καποια 200+ χλμ αν δεν με απατα η μνημη μου το καναμε χωρις ανεφοδιασμό...