παρακαλώ ΘΕΡΜΑ επειδη εχουμε την τυχη να μας τιμουν με την παρουσια τους ΠΟΛΛΟΙ ξενοι αγωνιζομενοι που θα ελεγχθουν αναγκαστικά την Παρασκευη στην πλατεια Κοτζια, οι Ελληνες Αθηναιοι αγωνιζόμενοι ολων των κατηγοριών, να μας βοηθησουν και να παρουσιαστουν την Δευτερα 25/11 στο γνωστο ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ που μας φιλοξενει χρονια τωρα, για τα σχετικά.
παρακαλώ ΘΕΡΜΑ επειδη εχουμε την τυχη να μας τιμουν με την παρουσια τους ΠΟΛΛΟΙ ξενοι αγωνιζομενοι που θα ελεγχθουν αναγκαστικά την Παρασκευη στην πλατεια Κοτζια, οι Ελληνες Αθηναιοι αγωνιζόμενοι ολων των κατηγοριών, να μας βοηθησουν και να παρουσιαστουν την Δευτερα 25/11 στο γνωστο ΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ που μας φιλοξενει χρονια τωρα, για τα σχετικά.
Δευτέρα 25/11 τι ώρα Φωκίωvα ???
wega
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
Helmets in Hobby The OMAE, Greek Motorsports Federation, asked that the crews in category Hobby (Z2) wear helmets during the SSs of the Pilot Beach Resort 24 Hours 2013. The helmets could be ONLY ECE approved.
Κράνη στην Ζ2 Η ΟΜΑΕ ζήτησε τα πληρώματα των κατηγοριών Ζ2, Ζ3 και Ζ0 να φορούν κράνη κατά τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών του Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013. Τα κράνη αυτά αρκεί να έχουν έγκριση ECE, μπορούν να είναι κράνη μοτοσυκλέτας, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παρουσιαστούν στον τεχνικό έλεγχο.
JOHNVOR
Αριθμός μηνυμάτων : 121 Ημερομηνία εγγραφής : 17/06/2011
Helmets in Hobby The OMAE, Greek Motorsports Federation, asked that the crews in category Hobby (Z2) wear helmets during the SSs of the Pilot Beach Resort 24 Hours 2013. The helmets could be ONLY ECE approved.
Κράνη στην Ζ2 Η ΟΜΑΕ ζήτησε τα πληρώματα των κατηγοριών Ζ2, Ζ3 και Ζ0 να φορούν κράνη κατά τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών του Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013. Τα κράνη αυτά αρκεί να έχουν έγκριση ECE, μπορούν να είναι κράνη μοτοσυκλέτας, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να παρουσιαστούν στον τεχνικό έλεγχο.
Ετοιμαζομαστε πυρετωδος!!!! τα ξενυχτια μεχρι τις 2 ειναι στανταρ καθημερινα. Τελευταια εβδομαδα προετοιμασιας. Νιωθουμε λες και θα δωσουμε πανελληνιες. Διαβασμενοι ειμαστε αλλα παντα εχεις εναν φοβο μεσα σου!!!! Θα πανε ολα κατ ευχην? Τα ψιλολογια μας εφαγαν πολυ χρονο και πανω σε ολα ο μερφυ με την γκαντεμια του μας ματιασε τον αισθητηρα του τερρα τριπ. Σημερα μαλλον θα ξεμπλεξουμε με τα τελευταια θεματα μπας και ξεκουραστουμε και λιγο... Τελικα ενα κρανος μας ειναι ομολογκε και εχει ισχυ μεχρι 31/12/2013 οπως ειδα σε ενα σιτε ιταλικο. Οποτε θα ειμαστε ψιλοπροβλεπομενοι κ. φωκιωνα. Και με την ενδοσυννενοηση μας και τα μπουφανακια με τα ονοματα μας!!!! Ανυπομονουμε να σας δουμε στην εκκινηση!!!!!
wega
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Ημερομηνία εγγραφής : 04/06/2013
Τι γίνεται με τα σημεία θεατών?!?!?!?!?πρώτη χρονιά αξιώθηκαν οι καναπεδοφίλοι μου να με δουν και δεν ξέρω που να τους πω να έρθουν!!!!Πέρα από την Κοτζιά βεβαίως βεβαίως...
subahunter
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Ημερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
Τι γίνεται με τα σημεία θεατών?!?!?!?!?πρώτη χρονιά αξιώθηκαν οι καναπεδοφίλοι μου να με δουν και δεν ξέρω που να τους πω να έρθουν!!!!Πέρα από την Κοτζιά βεβαίως βεβαίως...
σαββατο μετα το κυνηγι, θα περασω απο ενα σημειο,....δωστε συντεταγμενες...
gallo
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
wega καλησπερα, Μεαυτο που ειδα κ με τα 120 που τρεχατε ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ που πρεπει να κανετε ειναι .............. βρειτε το. Με συγχωρειτε αλλα........ Εχετε μεγαλες ζημιες? Ευτυχως που ζειτε. Ο συνοδηγος μου οταν σας ειδε δεν αντεξε κ μετα απο καμμια 20 χιλιομετρα παρεδωσε πνευμα. ο αγωνας δενειναι για τους παραπολυ γρηγορους αλλα για αυτους που εχουν ρυθμο. Οι γρηγοροι φτιαχνουν τα αμαξι τους με προδιαγραφες Ζ1 κ τρεχουν. Εαν ειχατε παει ενα μετρο ποιο δεξια χωρις μετρα προστασιας ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ?...........
subahunter
Κωστα καλησπερα...ξεκινα λεγε τα του αγωνα.μονο απο το ραδιο ακουσα πολυ λιγα......
εσυ πως εισαι κατ αρχας???
Αλεξανδρε καλησπερα, εγω με νεο συνοδηγο δεν καταφερα σχεδον τιποτα διοτι τα επαιξε, ζαλιστηκε ασχημα και εκανα τον νοσοκομο. Εγκαταλειψαμε καπου στο 65 χιλιομετρο της πρωτης ειδικης. Ειναι η τριτη φορα που εγκαταλειπω απο τους 10 συνολικα 24ωρους που εχω κανει με τρεις διαφορετικους συνοδηγους. Πρεπει να βρω καποιον που δεν ζαλιζεται αν κ αλεξανδρε πλεον πιστευω οτι τα μαμισια αυτοκινητα οπως τα δικα μας, παρα πολυ δυσκολα θα ξαναδουν βαθρο. Δεν εχω ναπω γιποτα για τον αγωνα διοτι εγκατελειψα πολυ νωρις. Μεχρι εκει το δρομοβιβλιο ηταν σωστο κ φαινοτανε αντιγραφη του 2008 με πολυ λασπη κ ο θεος βοηθος. το μονο μεγαλο αρνητικο ειναι αυτο που ανεφερα ποιο πριν.
subahunter
Άλλος έvας 24ωρος έλαβε τέλος με μεγάλη επιτυχία !!!!!!!! Εvας 24ωρος που τα είχε ΟΛΑ !!!! Πάρα πολύ πέτρα, πάρα πολύ λάσπη (λογικό με όλη αυτη τη βροχή), φοβερή και έξυπvη πλοήγηση, αυτοκίvητα μεγάλωv απαιτήσεωv και επιδόσεωv. Πραγματικά ήταv έvας αγώvας αvτοχης με όλη τη σημασία της λέξης. Αvτοχή για τους αγωvιζόμεvους αλλα΄και τωv μηχαvωv - αυτοκιvητωv. Γιάvvη συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για το στήσιμο όλου αυτού του αγώvα αλλά σε παρακαλώ του χρόvου βγάλε λίγη απο τη πέτρα............πολύ τράvταγμα ρε παιδιά.
Σε έναν απο τους δυσκολότερους αγώνες αντοχής στα Βαλκάνια συμμετείχαν οι αθλητές της ΑΛΑΜΜ. Στις 30/11-1/12 και μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες οι αθλητές είχαν να διανύσουν συνολικά 1000χλμ σε άγνωστη διαδρομή διασχίζοντας ορεινές περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας.
70 αγωνιζόμενοι βρέθηκαν στην εκκίνηση της πρώτης διαδρομής το πρωϊ του Σαββάτου στον Αυλώνα ενώ στον τερματισμό έφτασαν λιγότεροι απο τους μισούς με 3 αθλητές στις μοτοσυκλέτες και 8 στα αυτοκίνητα απο την ΑΛΑΜΜ. Στις μοτοσυκλέτες ο Βασίλης Μπούδρος κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα και δικαιώνοντας τον τίτλο του καλύτερου αναβάτη μοτοσυκλέτας Rally Raid στα Βαλκάνια, έφτασε στον τερματισμό του αγώνα με διαφορά 7 δευτερολέπτων απο τον δεύτερο αθλητή της ΕΔΟ Δημήτρη Αθανασουλόπουλο μετά απο 550 χλμ χρονομετρημένων διαδρομών νικώντας την γενική κατάταξη και την κατηγορία του. Ενώ οι Μιχαλόπουλος Χρήστος και Αγαπάκης Αλέξανδρος τερμάτισαν στην 7 & 8 θέση γενικής νικώντας την 2η και 3η θέση στην κατηγορία τους αντίστοιχα. Στα αυτοκίνητα η καλύτερη επίδοση ήρθε απο τους αθλητές Κουτσουμπό - Βασιλειάδου στην κατηγορία Ζ1 που παρά τα τεχνικά προβλήματα ήρθαν 5οι στην κατάταξη ανάμεσα σε υπεραυτοκίνητα απο χώρες του εξωτερικού και απο τους Σταματάκη - Τσαλιγόπουλο που που έφεραν μια 2η θέση στην Ζ2. Ο Βασίλης Μπούδρος έκλεισε την αγωνιστική χρονιά του 2013 με 2 1ες θέσεις σε αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντοχής (Hellas Rally Raid & 24hours) και μία δεύτερη θέση στο Rally Albania ανάμεσα σε κορυφαίους αναβάτες απο 18 χώρες που συμμετέχουν. Ανάμεσα στους ξένους αγωνιζόμενους οι Edvin Kassimati απο Αλβανία & Todor Hristov απο Βουλγαρία και οι δύο συνδιοργανωτές του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντοχής. Η ΑΛΑΜΜ ευχαριστεί τους αθλητές της για την συμμετοχή τους και τις επιδόσεις τους, την ΑΜΟΤΟΕ και προσωπικά τον Γιάννη Σιούλη (Παρατηρητής - Αγωνοδίκης αγώνα) για για την υποστήριξη τους τόσο στην διοργάνωση όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα και τον Πρόεδρο αγωνοδικών Αυτοκινήτου Παναγιώτη Μήλα για το ήθος του και την συνεργασία του. Φωτογραφίες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Με τιμή ΑΛΑΜΜ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την meletis στις Τετ 4 Δεκ 2013 - 19:16, 1 φορά